Το 6ο συμπόσιο «Innovation in Oncology

To 6o συμπόσιο – θεσμό στην Ογκολογία με τίτλο «Innovation in Oncology» θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Electra Palace, στην Θεσσαλονίκη από το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Υποστήριξης Ασθενών, με Πρόεδρο – επιστημονική Υπεύθυνη την Ογκολόγο Παθολόγο Δρ. Σοφία Μπάκα. Στο συνέδριο συμμετέχουν ως ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ευρώπη και την Κίνα.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας, του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, της Διεθνούς Ομάδας BINO (Balkanian Investigation Network Of Oncology), του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου και του Chinese-European Alliance of Oncology (CEAO).

Όπως τονίζει στο εισαγωγικό σημείωμα του προγράμματος η Δρ. Μπάκα, «έπειτα από την μεγάλη απήχηση που είχαν οι πέντε προηγούμενες διοργανώσεις, το 6ο στη σειρά επιστημονικό συνέδριο, είναι πλέον θεσμός. Ένας θεσμός που στόχο του έχει την διαρκή ενημέρωση των ιατρών προκειμένου να συζητηθούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στους βασικούς τομείς της ογκολογίας αλλά και τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες υγείας σχετικά με το θέμα του καρκίνου και συγκεκριμένα την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της νόσου. Στόχος μας είναι η εκπαίδευση και η ανταλλαγή απόψεων μέσω εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ νεότερων συναδέλφων και καταξιωμένων γιατρών εντός και εκτός Ελλάδας έχοντας πλέον αποκτήσει μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία. Ελπίδα μας για ακόμα μία χρονιά είναι πως το συμπόσιο αυτό θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και θεσμό για τα ελληνικά επιστημονικά δεδομένα και πως θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με επιτυχία και υψηλό επίπεδο θεματολογίας. Σας καλούμε λοιπόν, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: http://gk.gr/wp-content/uploads/2018/12/innovationxx.pdf