Συνέδριο «Innovation in Oncology IV»

Ξεκινά Παρασκευή 3ο Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο συνέδριο με τίτλο «Innovation in Oncology IV» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη με την επιστημονική ευθύνη της Ογκολόγου Δρ. Σοφίας Μπάκα και αποτελεί σημείο αναφοράς για την καινοτομία και όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στους βασικούς τομείς της ογκολογίας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή διακεκριμένων ιατρών από την Ελλάδα, την Ευρώπη, και την Κίνα και υψηλό επίπεδο θεματολογίας.
Όπως τονίζει στο εισαγωγικό σημείωμα του προγράμματος η πρόεδρος του συνεδρίου κ. Σοφία Μπάκα, «κάθε χρόνο στόχος μας είναι να συζητούνται οι νέες θεραπείες, οι κλινικές μελέτες, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, στον καθημερινό αγώνα απέναντι στον καρκίνο, μέσα από έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο».

Το συνέδριο πραγματοποιείται με ευθύνη του Ελληνικού Ογκολογικού Ινστιτούτου Υποστήριξης Ασθενών και τελεί υπο την αιγίδα σημαντικών ομάδων όπως η Ευρωπαϊκή-Κινέζικη Συμμαχία Ογκολογίας, η Ερευνητική Ομάδα Ογκολογίας των Βαλκανίων, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Κοσμητεία Επιστημών Υγείας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ