Κακοήθη νεοπλάσματα πεπτικού

Διήμερο συνέδριο με «Κακοήθεις όγκοι του πεπτικού. Εξελίξεις & νεότερα δεδομένα» πραγματοποιείται στις 11 – 12 Μαΐου 2018. Το επιστημονικό συνέδριο οργανώνεται από την «Επιστημονική Εταιρία Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο Δυτικής Μακεδονίας», με συμπροέδρους του επιστημονικού συνεδρίου την Δρ. Μπάκα Σοφία, MD, MSc, PhD, Παθολόγο – Ογκολόγο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και τον Δρ. Αυγερινό Αντώνη, MD, FEBG, Διευθυντή Γαστρεντερολογίας στο Γαστρενερολογικό Τμήμα Γ.Ν.Θ «Γ. Παπανικολάου». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Electra Palace» στην Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, στο συνέδριο για τον καρκίνο του πεπτικού θα συμμετέχουν «καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία. Το συνέδριο θα πλαισιώσουν διαδραστικές παρουσιάσεις και ανακοίνωση αποτελεσμάτων διεθνών μελετών».

Η πραγματοποίηση του συνεδρίου, «είναι μία προσπάθεια συνεύρεσης όλων των ειδικοτήτων που διαγιγνώσκουν και θεραπεύουν όγκους του πεπτικού. 0ι νέες εξελίξεις και τα αυξανόμενα επιστημονικά δεδομένα καθιστούν αναγκαία την συνεχή ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών εμπνέοντας την καθημερινή μας κλινική πράξη.

Αυτό λοιπόν το Επιστημονικό Συνέδριο αποφασίστηκε και πραγματοποιείται με την κοινή μας πεποίθηση πως ήρθε η στιγμή να λάβει χώρα ανοιχτός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ συναδέλφων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, αναφορικά με το διαρκώς εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο του καρκίνου. Στόχος μας λοιπόν είναι, η ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νεότερα δεδομένα σε κακοήθεις όγκους αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών».

Δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου στην παρακάτω διεύθυνση:

http://gk.gr/wp-content/uploads/2017/11/ogkoi.pdf