Στο συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας ΑMLI η Δρ. Σ. Μπάκα

Στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που οργανώνει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, συμμετέχει ως ομιλητής η Ογκολόγος Παθολόγος Δρ. Σοφία Μπάκα.

Ειδικότερα, σε Στρογγυλή Τράπεζα με εξειδικευμένο θέμα την διεπιστημονική Προσέγγιση στον Καρκίνο του Ήπατος, η Δρ. Μπάκα, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα «Κλινικές μελέτες στην ογκολογία».

Το συνέδριο πραγματοποιείται από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στο συνέδριο παρουσιάζονται πρωτοποριακές μέθοδοι, τεχνικές και ιατρικά επιτεύγματα πραγματοποιούνται διαρκώς στα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού και ειδικότερα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης με το οποίο συνεργάζεται η Ογκολόγος – Παθολόγος Σ. Μπάκα.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, στο συνέδριο AMLI 2018, κορυφαίοι επιστήμονες από τον Όμιλο του Ιατρικού, αλλά και οι διεθνείς ομόλογοί τους, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους. Επίσης, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον καίριο ρόλο της προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών.