Νεότερα δεδομένα στους κακοήθεις όγκους πεπτικού

Επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Κακοήθεις όγκοι πεπτικού: Εξελίξεις και νεότερα δεδομένα» πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή και το Σάββατο με τη συμμετοχή διακεκριμένων ιατρών και νοσηλευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως σημειώνουν οι συμπρόεδροι της Οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Δρ. Σ. Μπάκα, ογκολόγος –παθολόγος του Ιατρικού Διαβαλκανικού και Δρ. Α. Αυγερινός, διευθυντής γαστρεντερολόγος του νοσοκομείου «Παπανικολάου», στους εισηγητές συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες που διαγιγνώσκουν και θεραπεύουν όγκους του πεπτικού καθώς και προσκεκλημένοι από το εξωτερικό, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές με μεγάλη κλινική εμπειρία. Επίσης, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, θα γίνουν διαδραστικές παρουσιάσεις και ανακοίνωση αποτελεσμάτων διεθνών μελετών.

Το συνέδριο οργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο Δυτ. Μακεδονίας και πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς» κατά τις ώρες: Παρασκευή: 10.00 έως 20.00, Σάββατο: 10.00 έως 19.00). Η είσοδος στους ειδικευόμενους, φοιτητές και νοσηλευτές, είναι δωρεάν.​

 

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου